Ny omgång av SDCN Academy

17 sep, 2024

Idag startade en ny omgång av SDCN Academy: Unlock Sweden, med 20 deltagare från 15 olika länder.

SDCN Academy är ett femveckorsprogram där medlemmar i Stockholm Dual Career Network får en introduktion till Sverige, svensk historia, mentalitet, politik, Stockholms ekosystem m.m. Programmet är utformat för att ge det nätverk, den information och det stöd som krävs för att inte bara komma in på den svenska arbetsmarknaden utan också för att känna sig mer som hemma i Stockholm. Talarna och coacherna i programmet är ledande experter inom sina områden.

SDCN Academy: Unlock Sweden arrangeras fyra gånger per år av Stockholms Akademiska Forum, i samarbete med Stockholms stad.

Läs mer om SDCN Academy här.

Fler nyheter

  • Stockholm Student Academy ska få fler internationella studenter att stanna i Sverige

    Nu sjösätts Stockholm Student Academy i syfte att förbättra internationella studenters möjligheter att stanna kvar efter avslutade studier.

  • Stockholm Student Academy är igång!

    250 internationella masterstudenter från 9 olika lärosäten träffades igår i Aula Magna på Stockholms universitet. Detta var inledningen på ett program som sträcker sig över hela höstterminen, i syfte att ge studenterna verktygen som behövs för att etablera sig i Sverige efter sina studier.