Medarbetare & kontakt

Besöksadress

Narvavägen 30
T-bana: Karlaplan

E-post: info@staforum.se

Postadress

Stockholms Akademiska Forum
Narvavägen 30
115 22 Stockholm

Maria Fogelström Kylberg

VD
Telefon: 08-674 77 56
Mobil: 073-461 25 31
Mail: maria.fogelstrom-kylberg@staforum.se

Maria är VD för Stockholms Akademiska Forum. Tidigare har hon bland annat varit chef för Central Swedens Regionala Representationskontor i Bryssel under 11 år. Hon har även varit tillförordnad VD för Franska Handelskammaren i Stockholm. Hon har främst arbetat med organisationsutveckling, strategisk kommunikation, public affairs och PR. Hon är även aktiv i flera styrelser. Sin akademiska bakgrund har hon inom musikvetenskap, statsvetenskap och religionshistoria vid Stockholms universitet. Hon har även en journalistexamen och har studerat vid Institut Catholique i Paris.

Brita Lundström

Omvärldsanalytiker
Telefon: 08-674 77 70
Mobil: 073-270 43 58
Mail: brita.lundstrom@staforum.se

Brita arbetar som analytiker och ansvarar för omvärldsbevakning samt sammanställning av rapporter och statistik. Hon har en forskarexamen i teknikhistoria från KTH. Hon har också varit verksam som gästforskare vid Copenhagen Business School. Sin grundutbildning har hon från Stockholms universitet med kulturgeografi i fokus.

Philip Rohrer Jr.

Philip Rohrer Jr.

Project Manager Outreach
Telefon: 08-674 77 73
Mobil: 070-443 96 93
Mail: philip.rohrer@staforum.se

Philip är projektledare för Outreach, och arbetar med nätverksbyggande i Stockholm och världen. Han har erfarenhet från den privata sektorn, från högre utbildning och non-profit från både USA och Sverige, men även från Estland. Philips akademiska bakgrund finns inom kommunikation, entreprenörskap och teologi och han har studerat vid Wake Forest University och Handelshögskolan i Stockholm.

Martin Sahlin

Projektledare
Telefon: 08-674 77 37
Mobil: 073-270 43 82
Mail: martin.sahlin@staforum.se

Martin är projektledare vid Stockholms Akademiska Forum, bland annat för Study in Stockholm på sociala medier. Han är också administrativt stöd i styrelsearbetet. Martin var tidigare ordförande för SSCO och har varit kåraktiv vid Stockholms universitet. Martins akademiska hemvist är inom statsvetenskap vid Stockholms universitet och Södertörns högskola.

Sophia Wallin

Senior Strategist
Telefon: 08-674 77 75
Mobil: 072-148 21 55
Mail: sophia.wallin@staforum.se

Sophia arbetar som Senior Strategist. Hon leder arbetet med Stockholm Dual Career Network. Sophia har sin akademiska bakgrund inom internationella relationer och freds- och konfliktvetenskap. Hon har studerat vid Lunds universitet, Stockholms universitet, Försvarshögskolan och vid King’s College London.

Martin Tauman

Mail: martin@staforum.se