Medarbetare & kontakt

Besöksadress

Narvavägen 30
T-bana: Karlaplan

E-post: [email protected]

Postadress

Stockholms Akademiska Forum
Narvavägen 30
115 22 Stockholm

Maria Fogelström Kylberg

VD
Telefon: 08-674 77 56
Mobil: 073-461 25 31
Mail: [email protected]

Maria är VD för Stockholms Akademiska Forum. Tidigare har hon bland annat varit chef för Central Swedens Regionala Representationskontor i Bryssel under 11 år. Hon har även varit tillförordnad VD för Franska Handelskammaren i Stockholm. Hon har främst arbetat med organisationsutveckling, strategisk kommunikation, public affairs och PR. Hon är även aktiv i flera styrelser. Sin akademiska bakgrund har hon inom musikvetenskap, statsvetenskap och religionshistoria vid Stockholms universitet. Hon har även en journalistexamen och har studerat vid Institut Catholique i Paris.

Brita Lundström

Omvärldsanalytiker
Telefon: 08-674 77 70
Mobil: 073-270 43 58
Mail: [email protected]

Brita arbetar som analytiker och ansvarar för omvärldsbevakning samt sammanställning av rapporter och statistik. Hon har en forskarexamen i teknikhistoria från KTH. Hon har också varit verksam som gästforskare vid Copenhagen Business School. Sin grundutbildning har hon från Stockholms universitet med kulturgeografi i fokus.

Marie Renard

Marie Renard

Projektassistent
Telefon: 08-674 74 74
Mobil: 070-185 90 94
Mail: [email protected]

Marie är projektassistent på Stockholms Akademiska Forum. Hon arbetar framförallt med Stockholm Dual Career Network. Hon har erfarenhet från en rad länder och har bott i Frankrike, Tyskland, Italien, Belgien, USA och Sverige. Maries akademiska och professionella bakgrund är inom kommunikation, samhällsvetenskap, teologi och religionsvetenskap. Hon har studerat vid Catholic University of the West i Frankrike, och vid Catholic University of Louvain och Saint-Louis University i Belgien.

Philip Rohrer Jr.

Philip Rohrer Jr.

Project Manager Outreach
Telefon: 08-674 77 73
Mobil: 070-443 96 93
Mail: [email protected]

Philip är projektledare för Outreach, och arbetar med nätverksbygggande i Stockholm och världen. Han har erfarenhet från den privata sektorn, från högre utbildning och non-profit från både USA och Sverige, men även från Estland. Philips akademiska bakgrund finns inom kommunikation, entreprenörskap och teologi och han har studerat vid Wake Forest University och Handelshögskolan i Stockholm.

Martin Sahlin

Projektledare
Telefon: 08-674 77 37
Mobil: 073-270 43 82
Mail: [email protected]

Martin är projektledare vid Stockholms Akademiska Forum, bland annat för Study in Stockholm på sociala medier. Han är också administrativt stöd i styrelsearbetet. Martin var tidigare ordförande för SSCO och har varit kåraktiv vid Stockholms universitet. Martins akademiska hemvist är inom statsvetenskap vid Stockholms universitet och Södertörns högskola.

Alastair Clase Schenkel

Projektassistent
Telefon: 08-674 77 40
Mobil: 072-144 11 95
Mail: [email protected]

Alastair arbetar som projektassistent vid Stockholms Akademiska Forum. Han är student vid Lunds universitet där han läser en kandidatutbildning i PPE (Philosophy Politics Economics). Under gymnasietiden var han aktiv i European Youth Parliament. Han har personliga erfarenheter från flera olika länder och har under sin uppväxt bott i Stockholm, London, Köpenhamn och Boston. Efter gymnasiet studerade han under en tid franska vid Institut de Touraine i Tours.

Sophia Wallin

Senior Strategist

Föräldraledig

Martin Tauman

Mail: [email protected]