Medarbetare & kontakt

Besöksadress

Narvavägen 30
T-bana: Karlaplan

E-post: [email protected]

Postadress

Stockholms Akademiska Forum
Narvavägen 30
115 22 Stockholm

Maria Fogelström Kylberg

VD
Telefon: 08-674 77 56
Mobil: 073-461 25 31
Mail: [email protected]

Maria är VD för Stockholms Akademiska Forum. Tidigare har hon bland annat varit chef för Central Swedens Regionala Representationskontor i Bryssel under 11 år. Hon har även varit tillförordnad VD för Franska Handelskammaren i Stockholm. Hon har främst arbetat med organisationsutveckling, strategisk kommunikation, public affairs och PR. Hon är även aktiv i flera styrelser. Sin akademiska bakgrund har hon inom musikvetenskap, statsvetenskap och religionshistoria vid Stockholms universitet. Hon har även en journalistexamen och har studerat vid Institut Catholique i Paris.

Brita Lundström

Omvärldsanalytiker
Telefon: 08-674 77 70
Mobil: 073-270 43 58
Mail: [email protected]

Brita arbetar som analytiker och ansvarar för omvärldsbevakning samt sammanställning av rapporter och statistik. Hon har en forskarexamen i teknikhistoria från KTH. Hon har också varit verksam som gästforskare vid Copenhagen Business School. Sin grundutbildning har hon från Stockholms universitet med kulturgeografi i fokus.

Philip Rohrer Jr.

Philip Rohrer Jr.

Project Manager Outreach
Telefon: 08-674 77 73
Mobil: 070-443 96 93
Mail: [email protected]

Philip är projektledare för Outreach, och arbetar med nätverksbyggande i Stockholm och världen. Han har erfarenhet från den privata sektorn, från högre utbildning och non-profit från både USA och Sverige, men även från Estland. Philips akademiska bakgrund finns inom kommunikation, entreprenörskap och teologi och han har studerat vid Wake Forest University och Handelshögskolan i Stockholm.

Martin Sahlin

Projektledare
Telefon: 08-674 77 37
Mobil: 073-270 43 82
Mail: [email protected]

Martin är projektledare vid Stockholms Akademiska Forum, bland annat för Study in Stockholm på sociala medier. Han är också administrativt stöd i styrelsearbetet. Martin var tidigare ordförande för SSCO och har varit kåraktiv vid Stockholms universitet. Martins akademiska hemvist är inom statsvetenskap vid Stockholms universitet och Södertörns högskola.

Kristina Johansen Seznec

Kristina Johansen Seznec

Projektledare
Mobil: 073-270 43 80
Mail: [email protected]

Kristina är projektledare vid Stockholms Akademiska Forum och arbetar framförallt med Stockholm Dual Career Network. Hon har erfarenhet från projektledning, partnerskap och kommunikation med en bakgrund i konst och kultur. Kristina har arbetat i Storbritannien, USA och Sverige och har en masterexamen i konsthistoria från University of Edinburgh.

Sophia Wallin

Senior Strategist
Telefon: 08-674 77 75
Mobil: 072-148 21 55
Mail: [email protected]

Sophia arbetar som Senior Strategist. Hon leder arbetet med Stockholm Dual Career Network. Sophia har sin akademiska bakgrund inom internationella relationer och freds- och konfliktvetenskap. Hon har studerat vid Lunds universitet, Stockholms universitet, Försvarshögskolan och vid King’s College London.

Martin Tauman

Mail: [email protected]